Szlovák nyelvhez ajánlana valaki segédletet?
Szeretnék alapfokon megtanulni szlovákul, de csak a kocsiban van rá időm (viszont heti min. 10 órát vezetek).
Néztem hangoskönyveket az audible oldalon, de olyan érthetetlenül motyognak bennük :(
Ajánlanátok valami youtube csatornát/ appot/ hangos nyelvkönyvet, ami szerintetek jó?
Az se baj, ha angol az alapnyelv
Amúgy biztos hajnali fél 5kor akarna velem bárki telefonálni 🤣🤣🤣 és miközben alapkifejezéseket ismételget nekem.
Amúgy is 0 nyelvtudással, hogy beszélgessek?
Na és ha nem titok, akkor mi jót dolgozol Szlovákiában? 👅
Gondolom a munkában felvidéki magyarokkal vagy körülvéve és a főni is az. 😊
Melyik okres? Olyan kiváncsi lettem. 👅 😂
Ha tényleg nulláról kezdesz, akkor alapozónak tudom ajánlani a Learn Slovak with Stories csatornát, ha még nem ismernéd:
https://www.youtube.com/c/LearnSlovakwithStories
Igaz, hogy a hölgy gyakran használ illusztrációkat, de szerintem kellően lassan és szépen beszél ahhoz, hogy hallás útján is értse az ember a történetet - mondjuk ha vezetés közben akarsz tanulni, akkor tudnám tanácsolni, hogy előbb az egy-egy történethez tartozó szókincset fusd át, hogy vezetés közben hallgatás útján már tudd memorizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!