Hogy tanuljak meg egyszerűbben Spanyolul?
jelenleg a duplingon "tanulom"
Angolból idén lesz meg az emelt érettségi, de Őszintén, soha se készültem rá, csak becsúszott a fejembe. (nem tudom hogy)
Valakinek nincs valami bevált technikája erre?
CSAKIS az egyéb kérdésekben!
Az a legjobb helyszín rá!
Én online játékokban szoktam néha spanyolokkal játszani.
Igazából a legtöbb dolgot onnan "loptam" magamnak, mint spanyol tudást.:D
JAJAJAJA
Kedves kérdező miért akarsz megtanulni spanyolul?
Először ezt kéne eldöntened. A legjobb módja egy nyelvtanulás hogy már az elején elkezded beszélni.Tudom eleinte nagyon elszomorító lesz de idővel javulni fog ez. Tanuld meg a helyes kiejtést. Jó lenne ha idővel vagy már az elején megpróbálnál beszélgetni anyanyelvű spanyolokkal rengeteg lehet belőle tanulni.
Nézz sok videót és podcastot az a lényeg olyasmit nézz ami téged nagyon érdekel. Sokan mondják hogy egy kezdőnek mese könyveket kell olvasni én inkább azt mondom ami téged érdekel és nagyon leköt mert ha nem érdekel a könyv csak kínszenvedés lesz az olvasás és a tanulás is. A lényeg az hogy már az elején kezdj el beszélni idővel egyre jobb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!