Angol érettségi alapfokú tudással?
+ felelèsnèl azért értem a szavakat mert betanulom őket,itthon lefordítom, és így értem,de ha érettségin elèmtesznek olyan feladatokat hogy pl inges alakok, behelyetesíteni szavakat,ezt mint Tippmix
Élni szoktam, aki hasonló gondja van/volt hogy csináltatok meg?.
18/L
Hát azért az angol középszint nem egy nagy kihívás. Pont a napokban írtam meg egy közepszintüt (már rég érettségiztem, most éppen nyelvvizsgára készülök).
Nagyon egyszerű a nyelvezete. Van még egy hónap az érettségiig, tudsz rá készülni.
Tavaly októberben előrehozottaztam angolból úgy, hogy előtte 4 évig szinte semmit se csináltam. Ugyan nem kettes voltam belőle, hanem hármas, viszont nekem nagyon sokat segített az, hogy angolul olvastam, videókat néztem, zene szövegeket fordítottam és a többi. 80% lett összesen, 78% az írásbeli, s habár így sem a legjobb, de tudom, hogy honnan indultam.
Szerintem neked is simán fog menni, tényleg nem valami ördögtől való dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!