Spanyol! Melyiket használják gyakrabban, "te quiero" vagy "te amo"?
Figyelt kérdés
Ha valakinek azt akarják mondani, hogy "szeretlek" (a szónak a szerelem értelmében, szóval egy kapcsolatban), akkor a "te quiero"-t vagy a "te amo"-t használják gyakrabban a spanyolok?2010. szept. 14. 09:12
1/4 anonim válasza:
A te quiero tudomásom szerint akarni-t jelent!Szal kizárásos alapon a Te amo!
A te quiero Putta-ból tudom! :D
(I want you bitch)
2/4 anonim válasza:
Első!
A spanyol querer szó akarni-t és szeretni-t is jelent.
Kérdező. Inkább a te amo-t ajánlanám, de igazság szerint az én számra mindig a te quiero mucho jön :) Pedig az félreérthető :)
3/4 anonim válasza:
Jaj, bocsi, a gyakoriság volt a kérdés:) Szerintem a te amo-t, én azzal találkoztam gyakrabban.
4/4 anonim válasza:
nekem nem spanyol barátom volt, de spanyolul beszélgettünk, és mindig csak a te quiero-t használtuk...a te amo szerintem túl költői, vagy nem is tudom, nekem nem áll rá a szám...és a spanyolok is úgy érdeklődtek, hogy szeretjük-e egymást, hogy quiero-t mondtak, nem amo-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!