Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tud v.alaki Magyarországon...

Tud v.alaki Magyarországon elérhető szlovák nyelvkönyvet?

Figyelt kérdés
Tehát szlovákul szeretnék tanulni, de amit néztem nyelvkönyveket, azok már nem elérhetők. Legjobb lenne a "Tanuljunk nyelveket" nyelvkönyvcsalád, ha tudtok ilyet v.alami antikváriumban vagy v.alahol. Előre köszönöm ha valaki ismer v.alamit/v.alakit!

2022. márc. 21. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:

A Tanuljunk nyelveket "Szlovak tarsalgasi zsebkonyv" megtalalhato az antikvarium.hu oldalon, es van megvasarolhato peldany is belole. Lehet, h ez neked mar reginek szamit, nem tudom. Nezz szet az oldalon!

[link]

A bookline.hu oldalon is van:

[link]

Egyebkent lehet talalni a neten mas, elerheto szlovak tankonyeket is, csak talan eddig nem forditottal eleg idot a keresesre, vagy amiket talaltal, azok nem tetszettek.

[link]

[link]

A vatera.hu oldalt is erdemes nezegetni.

Bekescsaban lakik Magyarorszagon a legnagyobb szlovak kozosseg. Nem tudom mennyire laksz messze onnan, de ott sok mindent lehetne talalnod konyvtarban, iskolaban, stb...

Itt van egy konyv digitalis formaban:

[link]

A youtubeon is talalsz szlovak nyelvleckeket, foleg ha tudsz angolul.

Megkerdezhetem, miert valasztottad a szlovak nyelvet?

2022. márc. 21. 07:34
 2/4 anonim ***** válasza:

1es vagyok, folyt.

[link]

Ezen az oldalon megtalalhatod es letoltheted magyar anyanyelvuek szamara a szlovak hanganyagot.

Itt meg a youtubeon talalsz ket 8+ oras hanganyagot. ( angol es szlovak).

https://www.youtube.com/watch?v=eyd1GjSI-H0

https://www.youtube.com/watch?v=B4FdkgVCMCI

Amikor nyelvet tanulsz, azt nagyon fontos hallani/hallgatni is, nem csak olvasni!

2022. márc. 21. 08:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Előszöris köszönöm hogy ennyi mindent összegyűjtöttél!

Másodszor viszont: Már az első mondatod... szlovák TÁRSALGÁSI nyelvkönyv? Gondoltam nem írom ki külön a kérdésbe, de úgy látszik gyengébbek kedvéért mégis muszáj: tehát én meg akarom tanulni a nyelvet :) Nem társalgási mondatokra vagyok kíváncsi, hogy pl. Jó étvágyat, viszontlátásra.. Mert ezekben hol magyarázza el, hogy az "étvágy" tárgyesetbe rakása után hogy és MIÉRT változik a "jó" melléknév, vagy a "viszontlátásra"-nál a "do" után birtokos jön, és a "videnie" vagy vmi ilyesmi hogy változik birtokosban? HÁT SEHOGY!:) Tehát nekem ne társalgásit ajánlgassál.

"Lehet, h ez neked mar reginek szamit, nem tudom. Nezz szet az oldalon!" ezt inkább nem is kommentelem...

"csak talan eddig nem forditottal eleg idot a keresesre, vagy amiket talaltal, azok nem tetszettek." amit ez után belinkeltél oldalt, ott vagy angol-szlovák, vagy már nem elérhető nyelvkönyvek vannak. Én nem fordítok elég időt a keresésre? Hát akkor te mit csinálsz te lusta dög? mi? Természetesen ezen az oldalon is voltam már, gondoltam ezen kívül valaki többet tud, de úgy látom csak okoskodni jöttél ide.

"

A vatera.hu oldalt is erdemes nezegetni." hát kösz nem b.azdmeg

"Itt van egy konyv digitalis formaban:

[link] " Természetesen ezt is néztem már, de ha nem vetted volna észre, ennek hiányoznak az oldalai. Te most szórakozol velem? Hát mégis mi a f.aszt képzelsz magadról, hogy belinkelgetsz ide ilyen kis csirkéknek való f.aszságokat, amiket totál nem lehet használni? MI!? Hát k.urvára szégyelld magad b.azdmeg! De k.urvára! Az ember idejével szórakozol TE!

"Megkerdezhetem, miert valasztottad a szlovak nyelvet?" Az ég világon semmi közöd hozzá, büdös csicska.

A második válaszodat már nem is kommentelném, mert szánalmasan bélkifordító egyszerűen. Csak ennyit: "Amikor nyelvet tanulsz, azt nagyon fontos hallani/hallgatni is, nem csak olvasni!" Nekem te mit okoskodsz? Finn középokú, lengyel-, német felsőfokúm van, pontosan tudom hogyan kell egy nyelvet önállóan megtanulni. Idióta

2022. márc. 21. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenetes vagy, Kérdező! Sok nyelven tudsz, ha igaz, csak az emberek nyelvén nem. Nagy gondok lehetnek az idegrendszereddel is, te ... szánalomra se méltó.
2022. dec. 10. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!