Meg lehet önállóan tanulni németül ha már kb A2 szinten tudok?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy nem tudok kivel beszélgetni. Már azt se tudom hogy milyen technikával tanuljak..Nézek youtube hangoskönyveket és német online híreket, egyedül próbálok egy olyan könyvből tanulni, ami szerintem szépen elmagyarázza a nyelvtant röviden, de egyedül egy idő után unalmas. A magántanárt nem tudom megfizetni.
Valakinek azért sikerült? Milyen módszerrel?
Annak idején angolul egyedül tanultam meg, de a nêmettel nehezebb, vagy már kiestem a gyakorlatból.
Arra is gondoltam hogy online nézek sorozatokat németül felirattal, de nem találtam olyan ingyenes oldalt ahol ez működik
2022. márc. 9. 07:27
1/2 anonim válasza:
Ha van mivel/kivel gyakorolnod a beszélt/írott nyelvet, akkor igen.
2/2 anonim válasza:
A you tube-on van sok film németül.
A neten meg tudsz keresni olynokat, akikkel telefonon tudsz beszélgetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!