Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy zajlik az origó angol...

Hogy zajlik az origó angol középfokú szóbeli vizsga?

Figyelt kérdés

Leginkább a menetére vagyok kíváncsi. Bemegyek a terembe, köszönök, hogy Good morning és leülök? És utána? Rögtön kezdünk? Témát kell kihúzni vagy ezt a vizsgáztató dönti el? Utána szituáció lesz vagy képleírás? A szituációt nekem kell kezdeni? És hogy fejezzük be a vizsgát? Mondják, hogy Thank you és goodybe?

Azzal tisztában vagyok, hogy lesz kötetlen beszélgetés az elején, lesz szituáció és képleírás, csak azt nem, hogy pontosan hogy zajlik ez a menet :D Tudom, nem ezen kellene izgulni, de ilyen vagyok :D Köszi a normális válaszokat!

2022. márc. 6. 14:52
 1/1 anonim válasza:

Szia! 😊

Nálam úgy volt(B2 angol) , hogy bementem a terembe, köszöntem, elkérték a személyim, és leültettek egy mikrofon és egy monitor elé. A monitoron számok voltak, ez volt a tételhúzás, az 1.(irányított beszélgetés) és a 3.(szituáció)-nál csak egy számra kellett nyomni, a 2.-nál, ahol beszélni kell egy képről, a szám alatt 2 kép is volt, kiválaszthattam melyikről szeretnék beszélni. A számok alatti témákat csak a feladat kezdésekor tudtam meg, előre nem. De nagyon kedves, segítőkész volt a vizsgáztató hölgy. Az eredményt 10 perccel meg is tudtam, miután kijöttem.

Azt nem tudom, hogy hagyományos (papíralapú) vizsgánál is számítógépen kell e kivalasztani a témákat, én vizsgatermi számítógépes vizsgára mentem.

2022. márc. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!