Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt olyan, aki feladta...

Van itt olyan, aki feladta végleg, és nem tudott nyelvvizsgát csinálni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad feladni, olyan nincs, hogy valaki nem tud megtanulni egy nyelvet.Legfeljebb nem jó módszerrel vagy tanárral tanul. Ha érdekel privátban megírom, hogy én hol tanultam és lett is nyelvvizsgám.
2022. márc. 4. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:

1

Nem mindenkinek van pénze tanfolyamra, magántanárra. Nekem nincs.

2022. márc. 4. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is feltétlen kell. Én angolul olvastam minden könyvet, s játszottam a gépen kb 6.tól és kb anyanyelvi szintre felhoztam magam ezekkel.
2022. márc. 4. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én se állok fényesen anyagilag. De nem szabad feladni.

Viszont beszereztem jó könyveket, amikkel rengeteget tanultam.

[link]

Angolul hallgatok filmeket, sorozatokat, játszok videó játékokkal. Rágom a párom fülét, hogy angolul beszélgessünk, több-kevesebb sikerrel. Euroexam business English vizsgát szeretnék tenni. Sok anyaguk van a felkészüléshez.

[link]

2022. márc. 4. 18:19
 5/5 anonim válasza:
#1es nekem leírhatnád.
2022. márc. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!