Annyira elegem van! Hiába írok angoloknak/amerikaiaknak egyszerűen nem válaszolnak, miért?
Írtam több angol/amerika nemzetiségűnek is Facebookon de egyszerűen nem válaszolnak. Szerintem ránéznek az adatlapomra meglátják, hogy magyar és törölnek:((
Pedig esztétikus megjelenésem van(kiderülhet a képekből)és mégsem. Pedig szeretnék vagy angollal vagy egy amerikaival beszélgetni:((
én sem jelölök vissza ismeretleneket facebookon, iwiw-en. ha írnak, mert kérdeznek vmit, válaszolok, de nem kezdek el velük hosszan levelezni.
chatoldalakra lépj be, és nyelvtanuló honlapokra: livemocha, linQ, busuu...
vagy próbálkozz nem anyanyelven angolul beszélőkkel. szerintem a németek pl szívesebben válaszolnának vissza...ha ők is angolul akarnak tanulni.
meg gondolj arra, hogy neked sem lenne időd ismeretlenekkel levelezgetni, akik magyarul akarnak tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!