Mai (02.19.) Euroexam angol B2 kinek hogy ment?
Figyelt kérdés
Szerintem nehéz volt, readingben is bizonytalan voltam, a writingról fogalmam sincs, de a listening elég rosszul ment. Sok mindent nem értettem az 1-2. szövegben, az utolsónak a válaszait pedig nem tudtam rendesen átírni a válaszlapra. A szóbeli az utolsó reményem, hogy felhúzza😣2022. febr. 19. 22:20
1/4 anonim válasza:
Én mondtam, hogy menj inkább dexamra...
2/4 anonim válasza:
Igen, valóban nehezebb volt, mint amilyen szokott lenni
3/4 anonim válasza:
Szerintem is elég nehéz volt nagyon sok emberrel beszéltem (sokan mentünk az évfolyamból) és legtöbbjük nem ment át elvileg december környékén nagyon sokan átmentek és kicsit nehezítettek a feladatsorokon , hogy ne legyen annyira könnyű ;(
4/4 A kérdező kommentje:
Oh, sajnálom :(
Én is sokat készültem előtte, mindig a hallás ment a legjobban, de most az lett a legrosszabb. Szerencsére 72%-kal átmentem... örültem is neki rendesen.
2022. márc. 26. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!