Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki szeretne német tanuló...

Valaki szeretne német tanuló partnert?

Figyelt kérdés

Német tanuló partnert keresek. Szeptembertől Bécsben szeretnék tanulni, de ahhoz fejleszteni kellene a németem. Tavaly áprilisban tettem le a B2es vizsgát, de azóta már biztos felejtettem belőle. Alapvetően beszélgetni szeretnék eleinte írásban , később akár élőben.

22/L

2022. febr. 15. 19:30
 1/3 anonim válasza:

Szia! Igaz, én nem tudok segíteni, mert nem beszélem a nyelvet, de jó látnom, hogy te elszánt vagy arra, hogy megtanuld a német nyelvet,mert sokaknak nem tetszik ez a nyelv. Nekem viszont igen. Iskolában tanultam, de nem foglalkoztam aztán a nyelvvel. Azonban elővettem kicsit, igaz nem értettem, hogy mit olvasok, de tetszett maga a szavak kimondása, meg úgy valami miatt közelebb áll hozzám ez a nyelv, mint bármelyik másik, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért.

Tudom, hogy a kérdésed nem erre irányul, de ha nem baj, esetleg megkérdezhetem, hogy mit fogsz tanulni? Meg azt, hogy milyen nehéz volt eljutni a nyelvvizsgára? Írhatod ide is, vagy privátba nekem is, ha úgy jobbnak látod. De tényleg érdekel.

2022. febr. 15. 22:08
 2/3 spok ***** válasza:
Az MA diplomámhoz kettő B2-es nyelvvizsga kell, ezért 2,5 hét múlva megyek németből nyelvvizsgázni. Nagyon szívesen beszélgetek veled:) 24F
2022. febr. 16. 09:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tök sokan írtatok, úgyhogy köszönöm szépen! Én csak 1-2 partnert keresek, mert szerintem nem lesz ennél több időm szakdoli írás mellett 😅 úgyhogy, ha valakinek nem írtam ezért van, bocsi

2022. febr. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!