Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Languagecert vizsgát tettem...

Languagecert vizsgát tettem február 4. Én volt egy olyan kérdés hogy mit építettek be a falakba a helyes válasz az Air Conditional volt en pedig azt irtam hogy climatic (AC) szerintetek elfogadják?

Figyelt kérdés
Illetve a writingal kapcsolatban csak annyi hogyha mondjuk az in my opinion, on the otherhand , for me többször szerepel az pontlevonás, illetve a don’t és a do not közös használata a szövegben?
2022. febr. 14. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon sokszor ismételtél, vonhatnak le pontot, mert nem elég választékos (de ez attól függ, milyen gyakran ismételtél, megvillogtattál-e egyéb kifejezéseket)

A don't és do not alakok együttes használatáért is vonhatnak le (ezért viszont valószínűleg fognak is), mert nem következetes. Hivatalosabb levélben írjuk a do notot, kötetlenebb, baráti levélben lehet rövidíteni

De ettől függetlenül lehet jó a writingod, remélem, meg lesz a nyelvvizsga!

2022. febr. 15. 00:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Remélem de ezek csak 1p ok ugye? Illetve még a bekezdést elfelejtettem beljebb kezdeni es oda raktam egy nyilat h tudjàk azt elfogadhatják? Illetve még amit listiniget irtam climatic AC elfogadjak szereinted? Koszonom szepen a valaszod😇
2022. febr. 15. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!