Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy legyen középfokú angol...

Hogy legyen középfokú angol nyelvvizsgám, ha...?

Figyelt kérdés

1. ha soha nem tanulhattam angolt se ált. isk.-ban, sem középiskolában.

2. ha nincs pénzem nyelviskolára/magántanárra, így teljesen magamra vagyok utalva, egyedül tanulgatom.

3. ha annyira nem is szeretem az angolt, pont azért, mert hiányoznak az alapok is, sok a fehér folt.

4. ha óriási stresszel jár, mert mielőbb kéne, h. meglegyen, de lassan tanulom, nehezebbnek érzem a németnél.

4. ha tkp-en a középfok is kevés lenne (de még azt sem értem el), mert a cégeknél angolból felsőfokút kérnek.

hogyan?

2022. febr. 13. 14:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

nem tudja értelmezni a nincs rá pénz kijelentést.

és nem, a világ ebben az esetben nem így működik, mert a köz- és felsőoktatás feladata lenne 10 éves kortól megtanítani, különben mire föl követel nyelvvizsgát?

a világon egyedül ebben a tetves országban kérnek csak nyelvvizsgát az egyetemek, külföldön csak akkor, ha erasmusra mész...

2022. febr. 13. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Reméljük egyszer hamarosan nem így lesz..
2022. febr. 13. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
10%
Ahelyett, hogy itt nyavalyognál, nézz utána, hogy az egyetemen van-e nyelvtanulási lehetőség. A "nincs rá pénz" az egy olyan dolog, hogy "meg tudnám oldani, de inkább majd lesz valahogy". Van kamatmentes diákhitel, van alacsony kamatozású diákhitel, el tudsz menni dolgozni, stb. stb. Ezek a befektetések, mint nyelv az évek során többszörösen megtérülnek. Ja, és lehet hogy csak ebben a "tetves" országban kell a nyelvvizsga. El lehet menni. Ja, nem tudsz mert már majdnem a kezedben a diploma, de nem voltál képes megtanulni angolul, nincs nyelvvizsgád. Hoppá. Rinyálás helyett inkább gondolkodj, és cselekedj. Nem ártana felébredni.
2022. febr. 13. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
utolsó, röhejes vagy
2022. febr. 13. 17:13
 15/15 A kérdező kommentje:

13

annyira megy neked a nyelvtanulás, mi a bánatot keresel a nyelvtanulás topicban?

ja, adósodjak is el a nyelvvizsga miatt, nagy szart!

2022. febr. 13. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!