Hogy legyen középfokú angol nyelvvizsgám, ha...?
1. ha soha nem tanulhattam angolt se ált. isk.-ban, sem középiskolában.
2. ha nincs pénzem nyelviskolára/magántanárra, így teljesen magamra vagyok utalva, egyedül tanulgatom.
3. ha annyira nem is szeretem az angolt, pont azért, mert hiányoznak az alapok is, sok a fehér folt.
4. ha óriási stresszel jár, mert mielőbb kéne, h. meglegyen, de lassan tanulom, nehezebbnek érzem a németnél.
4. ha tkp-en a középfok is kevés lenne (de még azt sem értem el), mert a cégeknél angolból felsőfokút kérnek.
hogyan?
10
nem tudja értelmezni a nincs rá pénz kijelentést.
és nem, a világ ebben az esetben nem így működik, mert a köz- és felsőoktatás feladata lenne 10 éves kortól megtanítani, különben mire föl követel nyelvvizsgát?
a világon egyedül ebben a tetves országban kérnek csak nyelvvizsgát az egyetemek, külföldön csak akkor, ha erasmusra mész...
13
annyira megy neked a nyelvtanulás, mi a bánatot keresel a nyelvtanulás topicban?
ja, adósodjak is el a nyelvvizsga miatt, nagy szart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!