Videochattel nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Van olyan alkalmazás, ami arra lett kitalálva, hogy anyanyelvi angol emberekkel beszéljek az ő nyelvükön, utána az én nyelvemen? Hogy mindketten segítsünk egymásnak? Tudom hogy anyanyelvi környezetben könnyebb nyelvet tanulni, de szeretnék Magyarországon tanulni és a videochat lenne a legjobb opció, gondolom elég nagy pofátlanság lenne Facebookon bejelolni random embereket hogy beszéljek velük :D2022. febr. 6. 13:21
1/2 anonim válasza:
5 év, 5 nyelv blogot nézd meg, írhatsz is mailt bálintnak, bloggazda, ő minden ilyenben profi.
2/2 anonim válasza:
Omegle-n meg tudod próbálni. Ha jól tudom mostmár egyből tiltják azokat, akik mutogatják magukat, szóval remélhetőleg ebből nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!