Melyik a könnyebb középfokú nyelvvizsga angolból Euroexam vagy Origo?
Figyelt kérdés
Jövő januárban végzem ki az egyetemet és nem akarom, hogy bent ragadjon a diplomám.
Eddig ezekről halottam,hogy viszonylag könnyűek de nem tudom melyik lenne jobb.
Ti mit gondoltok?
Ha tudtok ezeknél egyszerűbbet írjátok le nyugodtan
2022. febr. 3. 13:02
1/5 anonim válasza:
Egyformák, standardizáltak. Amitől "egyszerűbb" lehet neked egy vizsga, mint a másik, azok a feladattípusok benne. A szint azonos. Viszont a legtöbb vizsgaközpont oldalán vannak fent példa feladatlapok, oldj meg párat mindegyikből és meglátod, melyik fekszik neked jobban.
2/5 anonim válasza:
Ez egyéni dolog. Nézd meg hogyan épül fel a vizsga es melyik neked a könnyebb.
Az Euroexamon vagy 2 éve változtattak. Ezt is vedd figyelembe.
3/5 spok válasza:
Egyénfüggő, én jelenleg Euroexamre készülök, bár németből. A feladattípusok szempontjából - az én véleményem szerint - az egyik legjobb.
4/5 anonim válasza:
Számomra az Origo könnyebb volt, mint az Euroexam, de attól függ melyik feladattípusokat gyakorlod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!