Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol lehet ingyen angolt...

Hol lehet ingyen angolt tanulni? (legjobb lenne valami netes)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sok a felesleges időm, és szeretnék megtanulni angolul. Nincs valami jó oldal, ahol könnyedén tanulhatnák az alapoktól? Köszönöm előre is!

2010. szept. 8. 16:03
 1/3 anonim válasza:
100%

Itt van néhány:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És van egy nagyon jó könyv, amiből én középfokúra készültem: 1000 questions 1000 answers a címe.

2010. szept. 8. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Hú, az 1000 kérdést én annyira nem ajánlanám, nagyon "magyar angolul" vannak benne a szövegek. (Még csak nem is klasszikus "textbook english"-ül).

Persze arra nagyon jó, hogy szókincset halmozzon vele az ember, csak én mikor spanyolból hazajöttem, csak néztem, az első két oldal szószedetben kapásból három olyan szót találtam, amit egyáltalán nem is úgy mondanak, biztosan megértenék azt is, ami a könyvben van, de egyszerűen nem azt a szót használják.

Ja, mert nekem megvan a német és a spanyol változata is. Szó szerint ugyanazok a fordulatok vannak bennük.

Ami viszont szerintem nagyon jó - amikor már egy picit tudsz - az a filmnézés. Először persze folyton meg kell állítani, meg visszatekerni, de aztán megszokja az ember, és az is egy nagyon fontos képesség, hogy akkor is ki tudd szűrni a lényeget, ha csak a szavak egy részét érted.

Nekem az 5 perc angol egyébként jónak tűnik.

2010. okt. 31. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:

ingyen angolt nem tudok,de olcsót-tanfolyamokhoz viszonyatva-igen:

[link]

20e,és középfokra készít fel. nekem sincs pénzem tanfolyamra,de tanulni kell,és ez még belefér,és a férjem is tudja majd használni

2010. okt. 31. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!