Nagy baj ha csak hétvégenként tudok úgy igazán nyelvet tanulni?
Feltettem már egy kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek_..
Már épp tábláztam volna be,hogy melyik nap melyiket tanuljam amikor rájöttem hogy hétköznaponként nagyon nincs időm.
Az iskolában kevesebb mint 2 hét múlva félévzárás lesz,és 1-2 jegyem még erősen kozmetikálásra szorul. Hétköznap most rendszerint hazajövök,tanulok,rájövök hogy este 7 óra van,megcsinálom az egyéb teendőim, marad egy kis időm pihizni és ennyi. Utána meg már második félévben méginkább tanulnom kell majd,mert az év végi nyilván sokkal fontosabb,így Júniusig a hétköznapjaimon mint megtapasztaltam élni nem lesz időm,nemhogy nyelvet tanulni. A szombat délelőttjeimet szintén tanulással töltöm,így marad a szombat délután,és vasárnap. Olyan formában hétköznap is gyakorlok hogy a netes tartalmakat ezen a két nyelven tekintem meg/olvasom el,illetve online kommunikálok anyanyelvi beszélőkkel de nem tudom ez elég-e.
Most az rögződött meg bennem,hogy mi lenne ha szünetekben tanulnám a nyelveket (nyári szünet a hosszúsága miatt egész optimális) és CSAK akkor,vagy évközben is ha van egy kis időm meg energiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!