Szépek voltunk együtt (2020 koreai) sorozatban hogy kell kiejteni a neveket?
Szépek voltunk együtt (2020–2021) 80% 13★
A Love So Beautiful / To Our Pure Little Beauty · 아름다웠던 우리에게 (Aleumdawossdeon Uliege)
20' · dél-koreai · romantikus, sorozat
1 évad · 24 rész
Most néztem megVárólista
A szomszéd fiúba szerelmes tinilány számára a szerelem legalább annyira nehéz, mint amennyire édes. Miközben felnőnek, a kapcsolatuk is átalakul.
barátság dorama idol középiskola szerelem szerelmi sokszög
Szereposztás
Kim Yo Han Cha Heon
So Joo Yeon Shin So Yi
Yeo Hoe Hyun Woo Dae Sung
Jo Hye Joo Kang Ha Young
Jung Jin Hwan Jin Hwan
Seong Hye Min Moon Sook Hee
Yang Yoo Jin Seo Ji Soo
Park Ji Won Hee Ji
hát meg amúgy ha hanggal nézed, nem úgy, hogy csak felirat van, és hang meg nulla, akkor talán lehet valamennyire halható
de amúgy google.com ra beírod google translate, vagy google fordító
bele is lehet kattintatni, de ott kívül is tudsz fordítgatni, meg ilyesmiket, ha nem kattintasz bele az oldalba, de lehet, hogy ebben az esetben jobb bele is menni a fordító weboldalba.
amúgy én asszem, érzésből meg lehet párat mondani, nemtom, konkrétan melyik név kéne, hogy melyikük a karakter, és melyikük aa színész neve, asszem neked a karakterek nevei kellenének, talán az a bal kéz felőli oszlop, amelyik Kim -mel kezdődik, de most nem írom le a tippjeimet.
amúgy ez ilyen nemzetközibb fajta leírás, de szóval szerintem nem angolul, hanem koreaiul kéne kiejttetned a google fordítóval. mert ez ilyen angolos leírás amúgy valamennyire. én nem tudok koreaiul. ja de amúgy lehet, hogy minden nyelven ugyanúgy ejti, mert ezek nevek. csak még szóval annyi, hogy Ázsiában olyan másfajta jeleket használnak, amikor leírnak valamit, nem olyan betűket, mint mi.
*Ja amúgy itt a forrás ,ahonnét kimásoltam szeretettel♥ :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!