Megéri 2 hétre kimenni nyelvtanulás céljából Mátrára? Jelenleg kezdő szinten vagyok angolból, mennyire menne jól nekem az a 2 hét csak angolul, angol környezetben? Szerintetek mennyire erősödne meg az angolom, mire hazajövök?
Menj, ha már én nem tudtam 2 éve
Na de féltékenységtől eltekintve tényleg azt mondom, hogy érdemes kimenni. Nem (csak) a 40 nyelvóra miatt, hanem azért, mert a környezeted is angolul fog beszélni, be leszel dobva a mélyvízbe, és kénytelen leszel használni a nyelvet. Ha már 2 éve tanulod, akkor megvan egy bizonyos alap szókincs, amiből már ki tudsz indulni, folyamatosabbá tudod tenni a kommunikációdat. Plusz, sokan kezdőként elvesznek abban a hibában, hogy minél szebben akarnak (csak kevésbé tudnak) fogalmazni, nem akarnak hibát véteni - ami teljességgel hülyeség, mert inkább hibázzon bele az ember, minthogy meg se szólaljon. Ez a 2 hét abban is segít, hogy az ember ezt elengedje, és inkább beszéljen, minthogy a helyességen gondolkodjon
Jól értem, hogy decemberben fellengették ezt a lehetőséget, és alig egy hónap után le is lőtték? Akkor inkább még 10 évig szóba se hozzák, ez olyan, mintha máris elvettek volna valamit...
Mi új jött januárban, amit decemberben még nem lehetett tudni?
Ugyan már, párhavonta lehet számítani a görög ábécé valamelyik betűjére
Májusig majd jön az omega is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!