Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudom a nyelvtudásomat...

Hogyan tudom a nyelvtudásomat fejleszteni?

Figyelt kérdés

Angolból már van egy szóbelim B2-es szinten. Ezt kb 4-5 éve csináltam meg mely 72%-os lett. Azóta 2x futottam neki az írásbelinek, egyik rosszabb lett,mint a másik és mindkét írásbelit máshol csináltam meg. Az elsőt az Origonál a másikat a EuroExam-nél. Próbálok naponta szavakat tanulni, szókártyákkal, ismétlem is őket. De ha újra találkozok velük akkor tudom,hogy mit jelent, de nem jut eszembe a szó. Mostanában az angol órákon mindig azt kell mondanom,hogy nem tudom,nem tudom,mert nem értem.

Németből meg nem tudom,hogy hol tartok. 1 évig kb mindent németül tanultam, ez kb 4 éve volt most meg ott vagyok,hogy visszafejlődtem mintha. Ott meg inkább a nyelvtannal küszködök. Járok külön német tanárhoz aki nagyon jól elmagyarázza, de amint a suliban oda érünk az addigra megtanult nyelvtant egyszerűen a tanár felrugja és nem tudom,hogy akkor most mivan.

Tudnátok segíteni?

2021. nov. 25. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Angolból a szókártyák mellet/helyett feküdj rá a feladatokra, ha megcsinálsz sokat jobban fog menni.

Németből passzolok, de szerintem vedd át az összes nyelvtani részt

2021. nov. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!