Van valami online oldal ami segítene a Lengyel nyelvtanulásban?
Figyelt kérdés
Nincs se időm se pénzem face to face kurzusokra, ellenben szeretném elsajátítani a nyelvet. Tudtok ajánlani olyan oldalakat/forrásokat ami segítene elindulni az alapokon?2021. nov. 17. 20:37
1/6 buszter válasza:
Van egy jo anyagom. Szivesen atkuldom emailben. Alapoktol kozepszintig. Privatban kuldj egy emailt es elkuldom.
2/6 anonim válasza:
Persze, vhova odaírtam mindent, már volt ilyen kérdés.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Szóval szerintem kezdd el a podcasttal, és mellé nézd még a nyelvtanos videókat. Írogasd ki egy füzetbe a podcast anyagát. Aztán továbbléphetsz a kezdőknek szánt történetekre.
5/6 anonim válasza:
Itt van pl. Egy csomó. Annyi hogy fizetni kell a transcriptért, de én találtam vmi programot, ami átiratot készít, igaz nem tökéletes, de nekem megfelel, mert nekem csak az a lényeg, hogy kiírjak belőle pár szót, kifejezést
6/6 anonim válasza:
Ja meg a fizetős változatánál ki van bővítve, vannak kérdések a történet közben, meg azt hiszem több nézőpontból mondja el a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!