1 év alatt segítséggel (különórával) meglehet tanulni az angolt olyan szinten, hogy le tudjam tenni a középfokú nyelvvizsgát?

Szia! Pusztán annyi az angol tudásom, amennyit a suliban tanítanak!Szal kerek 10 éve!most van a 11-ik éve!Én nagyon szeretem az angol nyelvet, és szeretném belőle letenni a középszintűt!
A nyelvtani részekkel egyedül nem nagyon boldogulok, úgyhogy szerintem nagyon sokat segíthet egy tanár!

Ha egy évig jársz külön tanárhoz, és minden héten megcsinálsz egy nyelvvizsga tesztet, akkor tuti leszel olyan szinten, hogy sikerüljön! (tapasztalat) ;)
*Sok sikert*

Én 8 hét alatt készültem fel, igaz az egy intenzív kurzus volt. Alapfokról kezdtem és 8 hét után simán tudtam vizsgázni.
Biztos sikerül neked is, suli mellett el tudsz járni vagy akár ha a szombatokat rá tudod szánni, simán meglesz. a szünetekben többet tudsz készülni, intenzívebben tanulhatsz, simán meglesz a vizsgád az idei tanévben, legkésőbb nyáron, persze csak ha szorgalmasan készülsz :)

Egy év alatt? Bőven. Ha szorgalmas vagy, akkor szerintem fél év alatt is. De én már - angoltanárként - láttam csodákat is... 0-ról 3 hónap alatt középfokon, és nem intenzíven járt hozzám :)
Csodák nincsenek, kitartás és szorgalom viszont annál inkább! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!