Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol találhatnék olyat aki egy...

Hol találhatnék olyat aki egy ösztöndíj elnyerése kapcsán fontos köszönőlevelet megírna nekem angolul?

Figyelt kérdés
Van nyelvvizsgám de már rég tanultam és nem vagyok biztos a nyelvhasználatban, viszont ez egy alapítványnak szánt köszönőlevél lenne,így fontos hogy gramatikailag helyes legyen. Esetleg segítenétek ebben?vagy találni olyat,aki igen?(persze megfelelő pénzösszeg ellenében magyarról-angolra)

2021. nov. 9. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Date

Dear (Name of Scholarship Donor),

I am sincerely honored to have been selected as the recipient of the (name of the scholarship). Thank you for your generosity, which has allowed me to (explain how receiving this scholarship has impacted your college experience).

As I complete my education at …, I am very thankful for receiving your thoughtful gift. Because of your scholarship, (explain how receiving this scholarship will positively impact your future).

Thank you again for your thoughtful and generous gift.

Sincerely,

Student Signature

Your Name

2021. nov. 10. 13:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ, de részletesen kell írnom a motivációimról és személyes dolgokról számomra is ez a rész jelentette inkább a nehézséget, de köszi hogy leírtad.

Üdv!

2021. nov. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!