Mennyire nehéz az emelt angol érettségi szóbeli része?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 22:18
1/4 anonim válasza:
Kinek mi a nehéz. Nekem nem volt az.
Az elején volt egy bemutatkozó rész, tőlem azt kérdezték, hogy beszélek-e még másik nyelven, meg mik a terveim a jövőre nézve.
Aztán húztam egy képet, ahol turisták voltak, de nem igazán a képekről kellett beszélni, hanem arról, hogy én hogy szeretek utazni.
Azt hiszem a szituáció is valami utazós volt, de már annyira nem emlékszem. Szerintem ha birtoklod a nyelvet, nem szivatós, ez egyáltalán nem volt egy nehéz téma, nem a politikáról vagy a számítástechnikáról kérdeztek.
2/4 anonim válasza:
Bocsi eszembe jutott. A szituáció az volt, hogy szerintem mi a jobb, ha anyuka otthon marad sokáig a kisgyerekkel, vagy visszamegy dolgozni. Választani kellett egy oldalt, és a kérdező tanár meg a másik oldal mellett érvelt.
3/4 anonim válasza:
nem nehéz, de asszem nagyon prónak kell lenned, ha nagyon jó jegyet akarsz
4/4 anonim válasza:
*nekem anno 37%-os lett; pár év kihagyással, amikor nem foglalkoztam angol nyelvvel; nekem ez szintemelő volt. 37 az 3-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!