Eltén lesz lehetőségem nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Nemzetközi gazdálkdást szeretnék majd az eltén tanulni (angolul) és szeretnék a szak elvégzése során még egy nyelvet elsajátítani az angol és a német mellé (a francián gondolkodtam).
Van erre lehetőség az egyetemen? Vagy magántanárhoz kell majd járnom? Nem vagyok tisztában azzal, hogy működik ez.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 9. 16:52
1/5 anonim válasza:
Persze. Amikor az ELTÉ-re jártam, felvettem választható tárgyként másik karon oktatott nyelvtanfolyamot.
2/5 anonim válasza:
Igy kifejezetten nyelvoktatas nincs, viszont ha az idod engedi es az orarendedbe be tudod illeszteni, akkor vehetsz fel BTK-rol nyelvi orakat, a ket kar egy kampuszon van, szoval nem is kell sokat utazni
3/5 anonim válasza:
Nincsen kifejezett nyelvtanulási lehetőség nyelvtanfolyamokkal, csupán a nyelvszakos hallgatók óráit lehet szabadon választhatóként felvenni (a kapacitás függvényében). A francia pedig pont olyan, hogy egyáltalán nincsenek kezdő órák, év elején szintfelmérő van és legalább B2 nyelvtudás szükséges.
4/5 anonim válasza:
BME is indul ilyen szak, és ott (több) lehetőség van nyelvtanulásra is:
5/5 A kérdező kommentje:
4:
Igen, tudom, hogy a BME-n is indul. Meg is jelölöm, de nem elsőként, mert szeretném angolul tanulni, a felvi.hu-n pedig nem láttam, hogy erre ott lenne lehetőség.
Ha jól tudom az ELTE-n nincs idegennyelvi hozzájárulás sem, vagyis nem kell pluszt fizetni csak ezért.
Köszönöm a válaszokat, akkor maradnak a nyelviskolák és magántanárok.
2021. nov. 10. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!