Hány nyelvvizsga szükséges ahhoz, hogy egyetemre menj?
Figyelt kérdés
Valahol hallottam hogy 2 nyelvvizsga kell már az egyetemhez, de aztán más embertől azt is hallottam hogy csak 1 kell. Hogy van ez most pontosan?2021. okt. 13. 23:05
1/6 anonim válasza:
Sehogy, én első éves vagyok, nyelvvizsga nélkül vettek fel.
Sehol sem kérik a nyelvvizsgát, csak az emelt érettségit.
2/6 anonim válasza:
Sose volt szó arról, hogy kettő! Pillanatnyilag egy se. A mesterdiplomához kell!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Meg annyi kérdésem lenne, hogy két nyelvből kötelező érettségit tenni vagy elég ha mondjuk csak angolból érettségizek?
2021. okt. 13. 23:34
4/6 anonim válasza:
Eleg angolbol, de az 5., valaszthato targyad lehet akar egy masik nyelv is
5/6 anonim válasza:
Elég egyből a lényeg, hogy egy emelt szintű érettségid legyen. A választás előtt érdemes megézni miket fogadnak el az adott egyetemen/szakon.
6/6 anonim válasza:
Pillanatnyilag egy sem, viszont plusz pontot kapsz érte, ha van, egyre 28-at, kettőre 40-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!