TELC nyelvvizsga tapasztalatok?
Most fogok menni középfokú angol nyelvvizsgára. Van egy gyakorló könyvem de a Reading-ben az első feladatnál találkoztam már több “fajtával” is.
Aki mostanában volt neki milyen volt?
Az egyik amit láttam az az amikor a 10 címből 2-2 mindig nagyon hasonló de olyat is láttam már ahol az összes különbözik.
Nekem az sokkal jobban megy, amikor mindegyik szöveghez van 2 esélyes címem és abból el tudom dönteni melyik a jó. Persze az nincs megadva, hogy melyik 2 a hasonló, erre magamtól jövök rá.
Szia!
Én most szombaton fogok menni angol B2-re a Katedrába (TELC). Esetleg te is odajössz? Ha igen, akkor szerintem sokat segítene (nekem legalábbis biztos), ha kicsit irogatnánk a héten :D
A kérésedre válaszolva, szerintem teljesen lutri, mert van amikor csak az egyik szöveghez van két hasonló, a többinél különböző. (Én az Akadémia kiadós gyakorló könyvet hazsnálom, én is tapasztaltam amúgy ezt a fajta különbséget.)
Illetve van olyan feladatsor ahol nagyon könnyű olvasmány van, illetve van, ahol meg tök keményen belemegy a gazdaságba (ez szóbeli résznél figyeltem meg).
Szia
Én nyáron csináltam a C1-et.
Szerintem egészen tűrhető a TELC, főleg ahhoz képest amit tapasztaltam pl. Euroexamon. (B2-est Euroexamon csináltam) de Euroexam C1-hez hozzá se tudtam volna szólni.
Szóval szerintem igazán emberbarát nyelvvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!