Soha nem fogok megtanulni angolul?

szia.
szoktam én,sőt volt,hogy próbáltunk barátommal angolul beszélni egy napig,neki ment felsőfokon amit értettem is..de visszamakogni alig tudtam:( és olyan rossz,hogy még a leghülyébb gyerek az osztályban is jobban beszél,mint én..pedig 2 tárgyból bukott-_-

Hogy állsz az írásbeli résszel?
Nekem az egyetemen hat-hét éves folyamatos angolozás után mondták meg, hogy reménytelen vagyok angolból. A szóbeli rész nekem sem igazán megy, írásban már kezdek elég jó lenni.
A beszéded állapota ne riasszon el; idő kell, amíg kifejlődik. Ne add fel!

Akkor nem tanulsz meg,nem nagy gond.Én is próbálkoztam rengeteget,de feladtam,mert rájöttem,hogy a büdös életbe nem fogok megtanulni.ellenben németül tök profin megy ,és ha meglesz a felsőfokúm tanulok franciát.
Nekem az angollal több gondom is van:nem értem mit beszélnek:összefolynak a szavak.Csak értelmetlen affektálást,szóelnyelést veszek ki egy egyszerű mondatból is.Nem tudok különbséget tenni pl a man-men,night-knight,had-head,és egyébszavak között,de a legegyszerűbb mondatokat se értem meg beszédbe.Nem tudom mikor melyik betűt-szót hogy kell ejteni:rendszeresen keverem az y-i-nél az í-ájt,a a-e-í-t.a c-ről nem tudom mikor k/s/c.És egyszerűen fel nem fogom mikor melyik igeidőt kéne használni,és minek ennyi.A segédigéket se értem.És arra a kérdésemre,hogy a szó,aminek van 1000 jelentése honnan tudom,mit jelent,mindig azt kapom:a mondatból kiderül.De nekem nem derül ki:van egy mondat 5 szóból és minden szónak 4 jelentése.De már lesz@rom,tudok két nyelven és lesz -remélem -egy harmadik is.Nem görcsölök már tovább rajta.Lépj Te is túl ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!