Válaszolnátok a kérdéseimre?
13 éves lány vagyok. Már nagyjából eldöntöttem, hogy tolmács szeretnék lenni, német nyelvtudással felnőttkoromban. Kérdéseim: kb. mennyit fizetnek havonta egy (női) tolmácsnak?; valamint melyik sulit ajánlanátok Vácon, esetleg Esztergomban (ehhez a szakmához)? (középsuli); ti lennétek tolmácsok? /ha igen, mért; ha nem, mért/
Légyszi mihamarabb válaszoljatok jó sokan, mert már csak 3 hónapom van eldönteni, és az nekem viszonylag kevés, ilyen nehéz döntésekben!!
Előre is köszi:)
Hogy tolmács legyél, egyetemi végzettség szükséges. Ezt nem középiskolában kell tanulni.
Tök mindegy, milyen középsulit választasz, olyan legyen, ahonnan van esélyed bejutni egyetemre.
köszi a gyors válaszaitokat:))
még többet, másokat is várok!!
Kedves kérdező.. az írásodból, némi kétségbe esést érzek. De nyugi, iskola ügyben nézelődj neten, vagy ilyesmi. Sok infót lehet találni iskolákról is.
A tolmácsos dologhoz a nyelv tudás 100 százalákosan fontos.
Mivel vélrményt is kérdeztél, én nem lennék tolmács mert nem érzem magam olyan ügyesnek az idegen nyelvben na meg nagyon fárasztó, órákat koncentrálni a fordításra.
Te is jól gondold meg a dolgot.
De azért drukkolok. ;)
16/L
köszi nektek:))
most igazából a váci piarista gimivel szemzgetek..ott 4-5 évig leszek ugyebár sima gimin és abban az években még tudok ezen a to9lmácsos dolgon gondolkodni..(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!