A bme augusztusi b2 es angol nyelvvizsga eredményeit mikor teszik közzé?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy hamarabb is vrh5o eredméyközlés, vagy várni kell mindenképp a megadott dátumig?2021. szept. 11. 13:58
11/21 anonim válasza:
Magnónál én is az elsőt éreztem nehéznek. Reménykedem én is a 40%-ban. A beszélgetés könnyű volt, pedig attól féltem jobban.
12/21 anonim válasza:
Lassan elérkezünk a nagy naphoz...😱
14/21 A kérdező kommentje:
13-as sajnálom.😔.
Én most néztem, sikerült, 71 % lett összesen.
2021. szept. 20. 02:37
15/21 anonim válasza:
Szerencsére nekem is sikerült. :) Gratulálok minden sorstársamnak!
13-as: Fel a fejjel, a következő alkalommal biztosan sikerülni fog. Most már élesben is kipróbáltad magad, a megszerzett tapasztalattal (rutinnal) könnyebb lesz a folytatás.
16/21 anonim válasza:
Mégegy kérdés: a felülvizsgálatról hol lehet lemondani? Vagy itt nincs ilyen opció, hogy lemondasz róla és hamarabb kiállításra kerül a bizonyítvány?
17/21 A kérdező kommentje:
16-os, én nem tudok ilyen lehetőségről
Szerintem ki kell várni, amíg kiállítják.
2021. szept. 20. 19:29
18/21 anonim válasza:
Köszönöm a biztatast! Mar jelentkeztem is oktoberre. Mert a magnom uszott el. Szerencsere mar az irasbelit meg tavaly megcsinaltam igy csak a szobelivel kell kinlodni. Ti amugy hogy keszultetek a magnora?
19/21 A kérdező kommentje:
Igen , én is azt akartam kérdezni, hogy melyik rész nem ment.?
A magnó tényleg nehéz volt szerintem is.
Én sok filmet nézek...
(Szurkolok, hogy októberben sikerüljön. 🤞)
2021. szept. 20. 21:01
20/21 anonim válasza:
Köszönöm! 🥰 Mindent megteszek hogy sikerüljön! Köszi a biztatast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!