Melyik a jó nyelviskola Nagykanizsán, angolból?
Akkor fordítok Tőled, Neked. Magyarról magyarra. Látom, hogy kell.
"Most érettségizek és rá kellett jönnöm h. amit tudok angolból az semmi,"
(Eddig, három éven keresztül lesz*rtam az angol tanulást, és most jöttem rá, mekkora f*sz voltam. Ez alatt a három év alatt, nem mertem szólni a szüleimnek, hogy írassanak át egy angolból gyengébb iskolába, mert egy p*nafarkú, gyáva nyuszi vagyok.)
"külön tanárhoz nem akarok menni,"
(Csóró vagyok, a szüleimtől kapott apanázs csak a heroinra elég, azért nem tudok gondolkodni, de...)
"de ha nagyon jót tudtok ajánlani azt megköszönöm!"
(...de ha ismersz egy jó agysebészt, aki olcsón beülteti az alig használt agyamba az angolt, akkor annak nagyon örülni fogok, ÉN! Nem, neked még egy köszönő SMS-t sem fogok küldeni, annyira meg leszek könnyebbülve, hogy...
Egy nem az a gondom, hogy erős nyelvből a suli ahova járok hanem, hogy olyan gyenge mint te ha csak netem mersz beszolni!
Kettő Jártam már különtanároz és annyit ott hagytam náluk mint amiről te csak álmodsz!
Három, szerintem ez egy olyan oldal ahol nem beszólni kell egymásnak, arra ott a puruttya meg a napiszar ami ilyen gyáva kis PöCCsöknek szól mint te! Négy ha megmered magad mutatni csak akkor szólj be! (de te már vissza sem mersz irni...)
„Egy nem az a gondom, hogy erős nyelvből a suli ahova járok hanem, hogy olyan gyenge mint te ha csak netem mersz beszolni!”
1.0 De! Pontosan ez a gondod! Számodra erős az a suli angolból, ahova jársz. Téged TÉNYLEG idegesít még a feltételezés is, hogy nem. Tehát IGAZ. Avagy, Q.E.D., vagyis, ’ami bizonyítandó volt’.
1.1 Nem szóltam be, csak megpróbáltam rávilágítani, kinek mi juthat eszébe arról a béna kérdésről, amit itt, kétségbeesetten felettél. Én érzem magam rosszul miatta.
„Kettő Jártam már különtanároz és annyit ott hagytam náluk mint amiről te csak álmodsz!”
2.1 Én is tudok álmodni, sőt! Több pénzről vagyok képes álmodni, mint a szüleidnek valaha is lesz. Álmodni tudok. Ezzel szemben, Te meg nem tudsz tanulni. Ez a Te problémád, nem az enyém, szóval, legyél olyan kedves, és ne kend rám! Köszönöm.
2.2 Inkább heroinoztad volna el azt a rengeteg pénzt, amit a szüleidtől kaptál angoltanárra. (Ahogy ezt már elmondtam). Vagy költötted volna nőkre, vagy alkoholra. Sokkal több élvezethez jutottál volna ÚGY. Ezzel elevenre tapintottam? Nyilvánvalóan igen.
2.3 Az élet nem az élvezetről szól. Mindenki az élvezetet hajszolja, de ha nem tudsz tenni érte, akkor, bizony mondom, Neked csak a szenvedés és a nélkülözés fog jutni.
2.4 Gazdag szülők hülye gyereke vagy, én meg szegény szülők okos gyereke? Aha. Nyilvánvalóan igen. Ne folytassuk ezt a témát, mert csak felesleges vitát szül, mindenki elégedjen meg azzal, ami neki jutott, és kész.
„Három, szerintem ez egy olyan oldal ahol nem beszólni kell egymásnak, arra ott a puruttya meg a napiszar ami ilyen gyáva kis PöCCsöknek szól mint te!”
3.0 Nem szóltam be. Én így szólok. Olyan dolgokról, amikről Neked fogalmad sincs. Még fiatal vagy.
3.1 Ha a szemét honlapok látogatása helyett semmi többet, csak megtanultál volna naponta egy angol szót, akkor most a problémád fele ekkora sem lenne. Nyelvtani szabályok is játszanak, hetente egy, de akkor tudjad!
„Négy ha megmered magad mutatni csak akkor szólj be! (de te már vissza sem mersz irni...)”
4.0 Aranyba foglalnám a szíved, ha tudnám, hogy ott sülsz meg, velem együtt, az olvadt arany olvadáspontja felett. LOL
4.1 Mégis, milyen személyes adatokat osszak meg Veled, hogy elhiggyed, annyira őszinte voltam Veled, mint amennyire képes voltam?
Most mondom meg a tutit, amit TÉNYLEG értened kell.
Az emberek olcsón, jól, és gyorsan dolgoznak. Ebből a három opcióból, kettő kiválasztható. Több nem. Kettő.
Isten hozott a Világban, Neo!
Jó, tudod mit?
Mindenben igazad van... nem lehet mindenki olyan okos mint te! Csak annyit mondok, hogy ilyen emberi viselkedés amit te művelsz biztosan azt következményezi, hogy nincsenek barátaid! Én ezzel le is tudtam mindent!
Nem kérek választ ha lehet!
Nem szoktam finomkodni, ez igaz. De most, kivételesen, rövid leszek. Lassan írok, csak a lényeget. :)
Ezen a honlapon a kérdéseidre találsz választ, nem a problémáidra megoldást. VAN különbség.
Ja, egyébként Te lehetetlent kértél itt. Remélem, erre már időközben rájöttél.
Ui: Van néhány barátom. De ők igaziak.
Mekkora egy kotozkodos pocs..... Mi nem tetszett a kerdesben, te baromallat?
1. Nyelverzek. (Ezt mar sok embernel megtapasztaltam itt kulfoldon, persze, kedves valaszolo nalad biztosan nem letezik okosabb ember es neked a nyelverzeked kivalo...)
2. A legtobben amit kivalo nyelvizsgaval elertek angolbol az a gyakorlatban sz.rt sem ert. (De elnezest kerek toled, mivel te vagy itt az angol nyelv atyja.)
3. Barmelyik kanizsai nyelviskolanal vagy magantanarnal is vagy, neked is 100%-ban ott kell lenned es szorgalmasnak lenni, mert igenis a nyelvtanulas nagyon nehez dolog. (Nem a vilag legokosabb emberenek kell lenned, hanem "segg" kell hozza. Leulni es tanulni SOKAT)
4. Probald ki az angol chat-et. Szovegforditast otthon. Hasonlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!