Akik jártak Japánban vagy valahogyan beszéltek japánokkal, tényleg nehéz megerteni mit mondanak, mert annyira gyorsan, hadarva beszélnek a japánok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 08:30
1/7 A kérdező kommentje:
* megérteni
2021. aug. 20. 08:30
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen szinten beszéled a japánt?
2021. aug. 20. 08:34
4/7 anonim válasza:
Mostmár ott élek. De előtte sem volt érthetetlen a nyelv. Bár az is számít, honnan való a japán ember
5/7 anonim válasza:
Annyira nem nehéz megérteni. Külföldiekkel, én úgy tapasztaltam, kissé lassabban beszélnek. Legalábbis azok, akiket én ismertem meg kinn. Mondjuk én Tokióban éltem, ott meg a sztenderd japánt beszélik, amit kissé értettem már akkor, amikor kimentem.
6/7 anonim válasza:
Én a gyatra japán nyelvtudásom miatt nem értettem sok mindent, a beszédtempójukkal semmi gondom nem volt.
7/7 anonim válasza:
A beszédtempóval általában nem volt annyi gondom, a nagyon hivatalos beszédet nem értettem meg annyira, meg én Nagasakiban éltem, és az ottani tájszóláshoz szoktam hozzá, így amikor Oszakába mentem hirtelen nehéz volt megértenem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!