Valaki megy szeptember 18-án Euroexam nyelvvizsgára? Eléggé parázok a páros szóbelitől, hogy tök ismeretlennel lesz, meg minden 😅
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 10:43
1/16 anonim válasza:
Szia, én a júliusi vizsgán voltam és nekem kifejezetten tetszett h egy ismeretlennel raktak össze :D Mondhattam bármit magamról, nem az volt utána h kijöttünk és elkezdett szekálni h ,,de hát az nem is úgy van" vagy ilyenek, pont azért mert nem ismer.. Még egy pluszpont az idegenes szóbelire h én eléggé hajtottam a beszédre, a közös témáknál pl elsőként be is dobtam 2-3 érvet, de barátnál ezt nem játszottam volna el, mert megsértődik, felhozza később, ha neki nem sikerül a vizsga engem okol stb. Szóval én ajánlom az "idegenes szóbelit", és sok sikert! :)
2/16 anonim válasza:
Pont az ilyenek szokták lehúzni szóbelin a másikat. Úgyhogy én csak vizsgáztatóval történő beszélgetéses vizsgára megyek.
3/16 anonim válasza:
Én megyek szeptember 18-án, feltéve ha B2-ről van szó :)
5/16 anonim válasza:
Én is megyek a holnapi vizsgára B2:)
6/16 anonim válasza:
Sok szerencsét mindenkinek!!! :)
7/16 anonim válasza:
Kinek hogy sikerült a listening B2-n?
8/16 anonim válasza:
Meséljetek majd, milyen volt, én is Euroexam-re mennék (december-január). :D
9/16 anonim válasza:
3-as vagyok, én sokkal nehezebbre számítottam összességében! A Reading most különösen könnyű volt, a Writing részében egy önkéntes állásra kellett jelentkezni + a másik feladatban én az esszét választottam (arról kellett írni, hogy a szülők a legjobb tanárok). A Listeningtől nagyon féltem, az első feladat nekem kicsit szivatós volt (autókereskedésben lezajlott párbeszéd) a második kiegészítős egy egyetemi tanár életéről szólt (ez egész könnyű volt, pedig ezen mindig elcsúsztam) és a harmadikat én nevetségesnek találtam, arról volt szó hogy meginterjúvoltak két embert különböző állásponton (kutyabarát-emberbarát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!