Mit tartotok a legfontosabb szempontnak, szempontoknak egy nyelvtanulásnál?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 20:04
1/6 anonim válasza:
Lehessen használni a későbbiekben is.
Kínaiul nem fogok megtanulni, mert nem kell.
2/6 anonim válasza:
Hogy ne legyek olyan mint az elefánt...,könnyen tanul,de gyorsan felejt:s
3/6 anonim válasza:
Azt hogy hasznát vegyem annak a nyelvnek.
4/6 anonim válasza:
Írta valaki, hogy lehessen használni a későbbiekben is. Szerintem meg ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy. Valakinek jó nyelvérzéke van így könnyen tanul nyelveket, másnak nincs ezért nem is szeret nyelvet tanulni. Hát a legfontosabb szempont hogy érdekeljen a nyelv, illetve annak a kultúrája, ahol azt a bizonyos nyelvet beszélik. Régen azt mondtam soha nem fogok mást tanulni csak az angolt, meg a többit sz.r nyelvnek tartottam. Hát már 2 éve Ausztriában dolgozom, megtanultam a németet és még jobban is tetszik mint az angol. Így nem mondom soha, hogy nem tanulok majd meg kínaiul vagy akárhogy, mert sosem tudni mit hoz az élet.
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, most tettem fel kérdést először, ezért véletlenül az állatok alá került. Esetleg, ha a sysop át tenné a megfelelő helyre annak örülnék :)
2010. aug. 29. 20:46
6/6 anonim válasza:
A legfontosabb a szókincs és a szóbeli kommunikáció. A mai oktatásból ezeket hiányolom a legjobban, mivel magyarok lévén állandóan csak a nyelvtannal vagyunk elfoglalva , amit tudunk is nagyon szépen, de egyesek egyáltalán nem tudják szóban használni a nyelvet. Akkor mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!