Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit tartotok a legfontosabb...

Mit tartotok a legfontosabb szempontnak, szempontoknak egy nyelvtanulásnál?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Lehessen használni a későbbiekben is.

Kínaiul nem fogok megtanulni, mert nem kell.

2010. aug. 29. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne legyek olyan mint az elefánt...,könnyen tanul,de gyorsan felejt:s
2010. aug. 29. 20:12
 3/6 anonim válasza:
Azt hogy hasznát vegyem annak a nyelvnek.
2010. aug. 29. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Írta valaki, hogy lehessen használni a későbbiekben is. Szerintem meg ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy. Valakinek jó nyelvérzéke van így könnyen tanul nyelveket, másnak nincs ezért nem is szeret nyelvet tanulni. Hát a legfontosabb szempont hogy érdekeljen a nyelv, illetve annak a kultúrája, ahol azt a bizonyos nyelvet beszélik. Régen azt mondtam soha nem fogok mást tanulni csak az angolt, meg a többit sz.r nyelvnek tartottam. Hát már 2 éve Ausztriában dolgozom, megtanultam a németet és még jobban is tetszik mint az angol. Így nem mondom soha, hogy nem tanulok majd meg kínaiul vagy akárhogy, mert sosem tudni mit hoz az élet.
2010. aug. 29. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, most tettem fel kérdést először, ezért véletlenül az állatok alá került. Esetleg, ha a sysop át tenné a megfelelő helyre annak örülnék :)
2010. aug. 29. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
A legfontosabb a szókincs és a szóbeli kommunikáció. A mai oktatásból ezeket hiányolom a legjobban, mivel magyarok lévén állandóan csak a nyelvtannal vagyunk elfoglalva , amit tudunk is nagyon szépen, de egyesek egyáltalán nem tudják szóban használni a nyelvet. Akkor mi értelme?
2011. ápr. 26. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!