Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a "¡Hola...

Mi a véleményetek a "¡Hola Amigos!" online spanyol oktató honlapról?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni spanyolul tanulni rendesen. Eddig a duolingot nyomkodtam, de ahogy haladok előre egyre jobban zavar, hogy egyszerre kell használnom tanulás közben az angol és a spanyol nyelvet. Szimpatikus, hogy viszonylag kötetlenül lehet tanulni, nem kell tanfolyamra, vagy magántanárhoz járni. De kicsit tartok attól, hogy nem olyan hatékony, mint az előbbiek.
2021. aug. 14. 12:19
A kérdező szavazást indított:
Ne adj ki erre pénzt, inkább menj tanfolyamra/tanárhoz.
Nyugodtan kezdj el tanulni ezen a felületen.
3 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem találtam meg az interneten,belinkelnéd?

Egyébként én tudok egy nagyon jó spanyol nyelvtanárt,aki ugyanúgy online tanít,csoportokban.

2021. aug. 14. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a honlap.

2021. aug. 14. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ránéztem és nem tűnik rossznak és nagyon-nagyon olcsó is.(99 Ft/óra)

Az árát tekintve pedig kb.semmit sem veszítesz,viszont az oktatás minőségével nem vagyok tapasztalt.

Szóval mindenképp próbáld meg.

Aztan ha nem jó,én tudok egy másik ilyesféle tanárt is,majd írj akár privátban is.

2021. aug. 14. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. aug. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!