Odin-15 kérdése:
Érettségi után még ingyenes az első nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Lehet hogy az NKE re megyek tiszti képzőre, de még nincs nyelvvizsgám de érettségim igen, OKJ alatt ha le rakom akkor még ingyenes? És és ahoz elég e a b2 vagy c1-2 kell oda?
( Nem érettségiztem felsőfokút semmiből)
2021. aug. 11. 23:33
1/4 anonim válasza:
Egytemre kell minimum 1db emelt érettségi. Arra sajnos nem tudok válaszolni hogy érettségi után is ingyenes-e de azt tudom hogy elég a b2 vagyis a középfok (ez egy szintben van az emelt angol érettségivel) de természetesen a c1 is jó ha megvan hozzá a nyelvtudásod.
2/4 anonim válasza:
Ingyenes?
Emlékeim szerint az első sikeres nyelvvizsga díját visszatérítik. Igènyelheted ez esetben hogy úgymondd visszakapd azt a pénzt.
3/4 anonim válasza:
"( Nem érettségiztem felsőfokút semmiből)"
Ha a szakon elfogadható tárgyként szerepel akkor ajánlom, hogy emeltezz angolból, mivel kelleni fog egy emelt érettségi az egyetemhez, 60%-nál kapsz egy b2 komplex nyelvvizsgát, sikeres vizsga esetén visszakérheted az árát (idén 42ezer volt az emelt angol)
4/4 anonim válasza:
35 éves korig az első nyelvvizsga nem ingyenes, hanem vissza lehet igényelni a vizsga díját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!