Budapesten hol lehetne japánul tanulni?
Figyelt kérdés
Régóta elhatároztam, hogy szeretnék megtanulni japánul és mielőtt letámadtok nem az animék miatt, de nagyon megszerettem a nyelvet, a kultúrát. Sok japán ilyen variety (nem tudom magyarosan :D) showkat nézek és azóta úgy eltudok csípni néhány mondatot, szavat ahogy beszélnek (angol felirat ellenére is) és ezt szeretném tovább fejleszteni olyan szintre, hogy teljesen megértsem amikor beszélnek meg én is szeretnék japánul beszélni. Olyan mint hobbi számomra, viszont az írásmód az lehet baromi nehéz lesz bár nem lehetetlen. Olyan szintre akarom megtanulni mint az angolt most ami társalság-megértés fok szinte nekem mert ezt általános első óta bennem van és erős angol oktatás volt nekük olyan 2004.óta szóval ja kicsit nagyon az elképzeléseim, de mindenképp szeretnék. Itthon is néha tanulgatok de azért tanár nélkül nem az igazi és könnyen hibázhatok. Japánba szerintem soha nem fogok kijutni, nem ezért akarom de mint írtam hobbiként szeretném főként. Más nyelv egyáltalán nem érdekel ennyire mint a japán. Biztos sok évbe telik, de legalább elérnék egy célt. Van esetleg itt olyan aki szintén szeretne, vagy most is tanul japánul és tudna segíteni ebben? Vagy infókat adni hogy hol lenne érdemes? Előre is köszönöm.2021. aug. 7. 20:36
1/2 ambrielcoaching válasza:
Momiji nyelviskolàt ajànlom
2/2 anonim válasza:
Hacsak hobbiból tanulnál nyelvet akkor inkább válaszd a spanyolt, olaszt vagy valami könnyebbet. Mert a Japán nyelv (mint sok más ázsiai) nem lesz móka és kacagás ha csak hobbiból tanulod. Meg túl messze nem is jutsz el a tanulásban a hobbinál jobb motiváció hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!