Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy beszéljek magabiztosan...

Hogy beszéljek magabiztosan angolul?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy a kommunikációval problémám van. Egyrészt lassan jutnak eszembe a szavak, másrészt sokszor azt se tudom, mit mondjak, leblokkolok.

Amúgy minden más szempontból jó vagyok angolból, olvasok, filmeket nézek, minden megy, még az írás is, naplót is írok angolul, meg quorán is válaszolok. Szóval elvileg minden adott ahhoz, hogy tudjak beszélni, de mégsem megy. Mit csináljak?

2021. júl. 6. 23:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

És mivan, ha nem tud kijavítani? Legalább megszokom hogy ÉN beszélek angolul, nem keresem a szavakat a fejemben, hanem alapból jön, folyamatosan.

Legalább a megszólalás megy. Ezt kérdezte a kérdező.

2021. júl. 8. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!