Milyen TELC B2 témák lehetnek angol szóbelin és levélírásnál?
Angol Telc B2 nyelvvizsgára készülök, igyekszem összeszedni a lehetséges levélírás témákat (formal és informal), illetve a szóbeli témaköröket (főként, amik 90mp-es prezentációnál jöhetnek szóba). Ha jól tudom mindig 2 témakör van megadva, ezek érdekelnének.
Nagyon megköszönném, ha olyanok, akik már voltak ezen a vizsgán megírnák nekik milyen témakörök jelentek meg. Előre is köszönöm a segítséget:)
(Esetleg, ha van valakinek türelme leírni, nagyon hasznos lenne saját tapasztalatokat is olvasni a vizsga menetéről, mert nem igazán tudom mire számítsak)
A szóbelin az volt, hogy a külföldi barátomék jönnek hozzánk nyaralni, és szervezzük meg nekik az ittlétüket (kaja, szállás, látványosságok stb).
Volt egy szöveg, ami a környezetvédelemről szólt, valami olyasmi, hogy Barcelonában kerékpárbaráttá tesznek városokat-kerületeket, és mi a véleményem/véleményünk.
Az önálló kifejtésben pedig, egy kedvenc helyemről kellett beszélnem, ahová ellátogattam-kirándultam.
Levélben pedig valami szemét miatt kellett panaszkodnom (panasz levél). Ennyi van meg hirtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!