Hány éves korban átlagos megtanulni az angolt? (Nem töjéletesen hanem, hogy egy kisebb beszélgetést le lehessen vezetni)
Mit értesz átlagos alatt?
A legtöbb ember középiskola, felsöoktatás alatt tanul nyelveket.
Hobbiszinten meg amikor akar, én pl 60 évesen kezdtem nulláról tanulni angolul.
9 évesen kezdtem hallgatni, ahogy "tanítják".
25 évesen magamtól 2 év alatt tanultam meg rendesen. Addig csak az időt pocsékoltam.
Barátnőm 35 évesen állt neki, előtte németet tanult. 1.5 év után ott tartott, ahol én.
Átlagos? Nem hiszem, hogy van ilyen.
Én 13 éves koromban voltam először cserediák programon keretein belül külföldön. Semmi gondom nem volt a nyelvtudásommal. (Nem angol)
9-10 évesen tanultam először idegen nyelven tárgyat.
Angolul nagyjából 16 éves koromban tudtam jól beszélni annyira, hogy külföldön is ellegyek anyanyelvi környezetben egyedül.
A gimis osztályomban ekkorra a társaim felének volt angol nyelvvizsgája vagy érettségije.
17 évesen voltam egy harmadik nyelvből ennek megfelelő szinten, szándékosan nem használva az angolt, bár ekkor már azért nyugtató hatása volt annak, hogy ha nagyon nem megy, akkor angolul még mindig megpróbálhatok kommunikálni.
Attól függ, hogy mikor kezded tanulni az angolt.
A mostani korosztályban szerintem 16 éves korig egy alap szinten általában meg tudnak szólalni az emberek. Ha nem is megy a nyelvvizsga, de boldogulna egy 1-2 hetes külföldi nyaraláson önállóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!