Egy középfokú nyelvvizsga valódi nyelvtudást jelent?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 18:49
1/6 anonim válasza:
JelentHET, de nem feltétlen JELENT!
2/6 anonim válasza:
Van akinél igen, van akinél nem.
3/6 anonim válasza:
A vizsga időpontjában képes volt kommunikálni.
Azt tanúsítja hogy ha kell a munkához meg tudsz tanulni az adott nyelve
4/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ha nem vagy hozzászokva a beszédhez nem sokra mész vele
5/6 anonim válasza:
Talán. Miután megszerezték a papírt, sokan nem tartják szinten a nyelvtudásuokat.
6/6 anonim válasza:
Nézd, egy papír önmagában nem mindig elég. Nekem meglett az olasz, de súlyos nyelvtani hiányosságaim vannak, ugyanis nem volt időm jobban fejleszteni őket. Rámentünk a beszédre, mert a legtöbb nyelvvizsgán jóindulatúak ha 10-15 épkézláb mondatot már össze tudsz rakni. A hallásértés egy nehezebb készség, azon csúnyán el is hasaltam, a fogalmazásom pedig a nyelvtani hiányosságok miatt szintén elég gyatra lett. de összességében 71%-ot kaptam. De határozottan állítom, hogy nem vagyok jó olaszból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!