Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Otthon egyedül meg lehet- e...

Otthon egyedül meg lehet- e tanulni 0-ról japánul? Ha igen mik kellenek hozzá pontosan?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 12:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%

egyedül egészen biztosan nem fogsz tudni megtanulni japánul

de sanszos, h. mással sem

teljesen naiv kérdéseket teszel fel: olyan nehéz a kiejtés, és egyedül otthon,és mi kell hozzá? omg!

bakker, a világ egyik legdurvább nyelve, kell hozzá egy szuper tanár, egy valag pénz, hogy kifizesd az órákat, rengeteg idő, évtizedekbe mérve, hatalmas szorgalom és még annál is nagyobb motiváció

ha azt mondanád olaszul akarsz megtanulni, azt mondom oké, de épp a japánnal ez nem fog menni

2021. aug. 5. 14:34
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

"bakker, a világ egyik legdurvább nyelve, kell hozzá egy szuper tanár, egy valag pénz, hogy kifizesd az órákat, rengeteg idő, évtizedekbe mérve, hatalmas szorgalom és még annál is nagyobb motiváció"

Ezt meg honnan szedted? :'D

Nem nehéz a japán, csak a túl hájpolt angolhoz képest az.

Egy magyarnak a hangkészlet és az agglutináló szerkezet miatt nagyon is könnyű a japán.

Vagy neked mi benne a lehetetlenül nehéz?

2021. aug. 5. 14:37
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

22 és milyen szinten beszélsz japánul? megvan a felsőfokud?

de igen, kuurva nehéz, és felelőtlenül állítasz hülyeségeket, éppen ezért off.

olyanokkal nem vitatkozom, akik ekkora csúsztatásokkal jönnek.

2021. aug. 5. 14:42
 24/27 anonim ***** válasza:
61%

Még én csúsztatok. Bezzeg kerülöd azt a kérdést, hogy mi a nehéz benne.

2021. aug. 5. 16:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

18-as, nem mondtam, hogy perfektül tanultam meg, azt mondtam, hogy eleget tudtam, hogy el tudjak beszélgetni emberekkel, és tudtam barátokat szerezni.

Ha bizonyítékot szeretnél, nagyon szívesen küldök neked, vagy bárki másnak képeket/videókat ha elküldöd az email címedet vagy facebookodat privát üzenetben.

2021. aug. 6. 11:43
 26/27 KizuAi135 (Virtual Youtuber) válasza:
32%
21 es és 23 as a Japán nem nehéz a kiejtés. Csak a kanji a nehéz!!!!!!!
2021. aug. 6. 21:59
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz a kanji, annak talán nehéz aki nem törődik bele, hogy ők igen is így írnak és nem latin betűvel. (Legalább is nekem nem nehezek, és csak saját tapasztalatból tudok kiindulni.)
2021. aug. 7. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!