Mikor teszik közzé az májusi Origó nyelvvizsga eredményeket?
Nekem nagyon sanszos, hogy ki fogják húzni a hónap végééig ugyanúgy, mint az előző hónapokban. Nagyon remélem hogy most hétvégén már megtudjuk.
Nektek van esetleg biztos információtok erről?
Nekem is azt írja ki a kis fülön, hogy sikeres írásbeli (csak írásbelizni voltam). De eredményeket még én sem látok... Én is olvastam olyat egy kérdésnél, hogy a "sikertelenből" "sikeres" lett. És én is remélem, hogy ez fordítva nincs. :D
Nagyon vegyesek voltak az érzéseim vizsga után, de az olvasáskészséget és a fordítást egészen kiválónak éreztem.
Csak a hosszú levélre nem jutott időm rendesen, mert az volt a taktikám, hogy a "jól fekszik" feladatoktól megyek a "görcsölős" feladatokig, hogy valamit megtartsak a "megy ez nekem"-érzésből. Időtakarékossági szempontból nem bizonyult ideálisnak... :D Azért mégis remélem, hogy az eredményen ez nem látszik meg...
Én is nézem óránként... :D
belépsz az origó oldalára és vizsgákra kell rámennni. Ott lesz egyből.
Nekem a lyukas szövegre nem volt időm egyáltalán, tipp-mix volt ezáltal. De már igazán közzé tehetnék.
(#11-es válaszoló vagyok.)
A válaszok alapján, amiket a korábbi kérdéseknél olvastam, valaki csak annyit lát, hogy "nincs eredmény". És olyan is van, hogy a "sikertelen" "sikeresre" vált.
Jaj, annyira jó lenne tudni, de az az érzésem, hogy örülhetünk, ha szerda magasságában lesz eredmény...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!