C1 angol nyelvvizsga tanár nélkül lehetséges?
Sziasztok!
A nyáron szeretnék elkezdeni készülni az angol felsőfokra. Középfokút egy éve szereztem ezt még tanár segítségével. Ne értsétek félre, sokat segített a tanárom de így nézve ezt meg tudtam volna csinálni magamtól is, főleg úgy, hogy egy sokkal nehezebb nyelvből magamtól tettem le a nyelvvizsgát. Annyiban volt talán a legjobb döntés a tanár, hogy így jobban beleláttam hogy kell készülni egy nyelvvizsgára viszont a felkészülést egyedül is meg tudtam volna csinálni. Jelen esetben elgondolkoztam rajta hogy menjek-e el tanárhoz mivel kicsit el vagyok bizonytalanodva hogy nem menne egyedül a dolog. Viszont a legnagyobb probléma a pénz lenne, mert az jelenleg nekem nagyon nincs.. :(
Szóval az lenne a kérdésem hogy szerintetek lehet felsőfokút lerakni tanár nélkül? (ha a szorgalom megvan hozzá)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!