Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » C1 angol nyelvvizsga tanár...

C1 angol nyelvvizsga tanár nélkül lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A nyáron szeretnék elkezdeni készülni az angol felsőfokra. Középfokút egy éve szereztem ezt még tanár segítségével. Ne értsétek félre, sokat segített a tanárom de így nézve ezt meg tudtam volna csinálni magamtól is, főleg úgy, hogy egy sokkal nehezebb nyelvből magamtól tettem le a nyelvvizsgát. Annyiban volt talán a legjobb döntés a tanár, hogy így jobban beleláttam hogy kell készülni egy nyelvvizsgára viszont a felkészülést egyedül is meg tudtam volna csinálni. Jelen esetben elgondolkoztam rajta hogy menjek-e el tanárhoz mivel kicsit el vagyok bizonytalanodva hogy nem menne egyedül a dolog. Viszont a legnagyobb probléma a pénz lenne, mert az jelenleg nekem nagyon nincs.. :(

Szóval az lenne a kérdésem hogy szerintetek lehet felsőfokút lerakni tanár nélkül? (ha a szorgalom megvan hozzá)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2021. jún. 18. 14:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a szorgalom megvan hozzá akkor simán megtudod csinálni! Ha kitartóan tanulsz akkor szerintem felesleges lenne tanárra költeni. Én is tanár nélkül csináltam, viszont hozzáteszem hogy én napi szinten kommunikálok angolul is.
2021. jún. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!