ECL C1 felsőfokú nyelvvizsga 8. Osztály végén lehetséges?
Én középfokú angollal ballagtam nyolcadikból, de a felsőfokot sem sokkal később, 16 évesen csináltam. Nem tartom lehetetlennek, hogy valaki ennél jobban beszéljen 14 évesen, inkább tényleg azzal lehet gond, hogy nem tudsz hozzászólni a témákhoz. Ezzel még én is szenvedtem, ez volt a nehezebb része a tanulásnak: abortuszról, halálbüntetésről meg világpolitikáról mondani bármit is. Nyilván nem a véleményedet pontozzák, de véleményednek kell lennie, hogy tudj mondani valamit. Nekem ebben a tanárom is nagyon sokat segített, meg sokszor a szüleimet kérdezgettem.
Ez ne vegye el a kedved, ha szereted az angolt, tanuld intenzíven. A nyelvvizsga egyelőre egy olyan papír, amivel te még sokra nem mész. Az a legrosszabb, ha most kierőszakolod magadból, aztán érettségire aztán el is felejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!