Van itt olyan, aki jövőhét szombaton, (május 29.-én)
vizsgázik Szegeden angolból B2 szinten a Euroexamnél?
Majdnem stimmel, csak én Pesten B2, holnap.
Sok sikert!
2021. máj. 28. 18:59
2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,neked is!!!!!
Szia
Hogy sikerült?
Nekem egész jól szerintem. Ami teljesen kiakasztott, az a 3. listening feladat, sztem nagyon nehezen érthető volt az öreg hapsi. Teljes pánikban voltam. Félek emiatt, hogy hogy sikerült a listening.
2021. máj. 29. 17:46
4/28 A kérdező kommentje:
Úristen, pontosan ugyanígy érzek. Nekem a reading és a writing könnyen ment, bár a reading elején nagyon beparáztam a szövegtől őszintén szólva. Valahogy ez a katonás, orvosos dolog nagyon távol áll tőlem. A writingnál az esszét választottam, szépen belefértem az időbe. A listening nagyon nehéz volt számomra, eléggé szenvedtem vele. Összeszámoltam, és abból az 54%-ot biztosan elértem, a többi tipp volt. A speakingnél egy nálam sokkal idősebb idegen fiút kaptam, de mindegy, kihoztuk belőle amit csak lehetett. Bár nekünk az egyik kérdésünk az alternatív gyógyszerekről szólt, és egyikőnk sem tudta, hogy mik azok, így végül nekem kellett kihúzni kettőnket a csávából. Egyébként szerintem simán átmegyek, de remélem, hogy azért minimum 70% lesz az öszteljesítmény.😊🤞🏻
Ja a reading task 1 nekem sem volt valami kedvelt téma, de sztem sem volt alapvetően nehéz. A másik kettő feladat kifejezetten könnyű.
Speaking meg nagyon könnyű volt, hozta amit vártam.
Én azóta is magam alatt vagyok, mert többeket megkérdeztem ott a vizsga után és mindenki mondta hogy a listening task 3 kb érthetetlen volt számukra is. Én kb tippeltem nagyját. 😒☹️ Elképesztő hogy milyen szopatos feladatot tettek bele, miközben a másik 2 listening feladat meg aránytalanul könnyű volt. Nagyon kivagyok, annyira szeretném ha meglenne a 40% abból is. 😭🙏🏻
2021. máj. 30. 12:00
a reading task2-be csak én nem tudtam a “C” vagyis a Tree hotelt sehova sem irni?
2021. máj. 30. 17:16
7/28 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy mindig a négyet odaírtam valahova, számomra könnyű volt. Azért remélem, hogy te is átmész😊
Én sem emlékszem már sajnos ra konkrétan, de sztem ahhoz kellett írni, amit “több tervező” csinált meg…
2021. máj. 30. 23:16
Nekem anno a levelirasomat nagyon lehuztak, meg sokan panaszkodtak ra
2021. jún. 16. 18:48
Valaki kapott már eredményt?:)
2021. jún. 16. 20:08
Kapcsolódó kérdések: