Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olasz pótvizsga gimnáziumban?

Olasz pótvizsga gimnáziumban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már most kijelentette az olasz tanárom, hogy akármit csinálok megfog buktatni év végén. Persze ez nagyon rosszul érintett, oda a nyaram,munka,jogsi. Ülhetek itthon 1év otthon tanulás után. A szüleim csak engem hibáztatnak, kiabálnak velem, megaláznak. Jelenleg is bőgök ahogy ezt írom. (Nem,nem sajnáltatom magam csak szeretném kiírni magamból azt,amiről senkivel nem tudok beszélni)17 éves vagyok, 9.es.(tavaly 0.os voltam) az olasz tanárom utál,nem megy a nyelv. Hogyan tudnék felkészülni úgy a pótvizsgára, hogy ne tudjon ott is meghúzni?

2021. máj. 15. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia kérj független bizottságot mindenképpen.
2021. jún. 9. 22:36
 2/4 anonim válasza:
Szia, mi lett vègül?
2023. jún. 8. 18:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia, átmentem a vizsgán és iskolát váltottam, azóta 5ös vagyok,idén érettségizem🙂
2023. aug. 6. 15:42
 4/4 anonim válasza:
köszi!
2023. aug. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!