Melyik nyelvvizsgan van könnyű hallásértés?
Figyelt kérdés
Nagyon kellene a nyelvvizsga, de a hallásértés megy a leggyengébben. Hol a legkönnyebb a hallásértés rész?
TársalKODÓn és Origon se sikerüknek a gyakorlófeladatok.
2021. máj. 9. 20:29
1/3 anonim válasza:
A hallásértés általában mindenhol azonos, nem tudok olyat mondani, ahol kifejezetten könnyű.
Gyakorolni viszont tudsz, úgy, hogy ha legközelebb filmet nézel angolul nézd és maximum angol feliratot kapcsolj alá.
2/3 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy Euroexamra ne menj, mert nagyon nehéz az angol B2 hallásértés.
3/3 Thunderfairy válasza:
Sokat kell angolul hallgatni dolgokat. Például a nyelvtankönyvek CD hang anyagát. Én is a hallás részét érzem a legnehezebbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!