Május 15. nyelvvizsgát elfogadja még a felvi?
Sziasztok!
Járvány miatt csúszott a nyelvvizsgám, így sajna ebben a hónapban már nem tudok elmenni csak a következő vizsgaidőszakban.(külön szóbeli - írásbeli, előbbi csúszott 1 hónapot)
Megoldható-e esetleg valamilyen módon hogy beleszámítsák még is a pontszámomba mivel elsősorban rajtam kívül álló okok miatt csúsztam most el az idővel?
Tavaly úgy tudom "fél" nyelvvizsgára is elfogadták a 28 pontot, idén várható hasonló?
Fontos lenne az a 28 pont a kollégium miatt elsősorban.
Előre is köszönöm a válaszokat!
idén nem fogadnak el, csak komplex vizsgát. A május 15-i vizsgának június 15-ig meglesz az eredménye. A rendszer július 8-án zár, addig simán megkapod a bizit is és fel tudod tölteni az adatokat, ne aggódj.
Tavaly figyeltek erre a vizsgahelyek és még a bizonyítvány nem volt kiállítva, de elküldték emailben az adatait, amit be lehetett vinni a felvibe. Ne aggódj, meg fogod kapni a pontokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!