Német B2 nyelvvizsga Origo , vélemények , tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 23:50
1/7 anonim válasza:
Elképesztően könnyű... a szóbelin átrugdosnak, ha kell.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, mire vagy konkrétan kíváncsi, mert nem írtad le. Én márciusban tettem le a német B2-t, és elég könnyűnek találtam. A "Nagy Origó nyelvvizsgakönyv" tökéletesen felkészít a vizsgára, valamint van saját YouTube-csatornájuk is, az ottani videókat is érdemes megnézni.
4/7 anonim válasza:
3# Igen... A barátnőmet készítettem volna fel, ha nem 4 nappal a nyelvvizsga előtt szólt volna. Végig hallgattam, hát röviden katasztrófa volt. A szóbeli kommunikációja maximum alapszintű volt. A vizsgán könnyűeket kérdeztek és szándékosan a nyelvvizsga megszerzéséhez szükséges minimum százalékot írták rá. (Világos volt, hogy nem akarták megbuktatni.)
6/7 anonim válasza:
Nem, nem ismert semmilyen vizsgáztatót.😁 De nem értem miért ilyen alacsony a színvonal, nálunk is mindenki Origot választ, ha angolról vagy németről van szó, mert biztos hogy átmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!